Update

Hei!

Nå har vi begynt å finne oss til rette her i Chiang Rai. Vi begynner å bli kjent med barna og de ansatte her på barnehjemmet, og vi har jobbet to dager hver på bakeriet. Også har vi begynt å få undervisning i Thai av Knut Inge, mentoren vår. På bakeriet er våre oppgaver hovedsakelig å ta oppvasken og servere. I tillegg får vi være med å lage de enkle rettene. Damene som jobber på bakeriet er ivrige på å bli kjent med oss og hjelpe oss med thaien. Mange av gjestene her er backpackere og andre turister som det er kjekt å få snakke med.

I dag har vi vært på utflukt med de eldste barna og en gruppe svensker som har vært på besøk her ei uke. Utflukten gikk til Khun Korn waterfall. Her fikk vi endelig badet etter over en uke i varmen.

 

xoxo Thaiteam

 

Reklame
Stikkord

2 svar til “Update”

  1. Så vakkert det var på Khun Korn Waterfall! Kjekt å høre dere har kommet i gang med jobben. Hvor mange «frivillige» er det på barnehjemmet/bakeriet samtidig (som ikke er thaier)? Regner med noen av oss får nyte godt av deres kokke-ferdigheter når dere er tilbake :)) Hvordan er det med svømmeferdighetene til barna?

    Liker

    1. Hei! Koselig med tilbakemelding! Det varierer hvor mange frivillige det er på barnehjemmet, akkurat nå er det bare oss og en amerikaner her. I fossen vi var i var det ikke dypt nok til å svømme skikkelig, så vi er usikre på hvor flinke de er. 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: