Vår lille jul

God jul alle sammen!
Nå er julen over for vår del og selv om det ble en veldig annerledes jul, så hadde vi en koselig dag. Vi er alle enige om at dagen føltes ganske rar og uvant. I og med at vi feiret jul den 16. på barnehjemmet, var det ikke noe feiring her den 24. På barnehjemmet var det egentlig bare en helt vanlig søndag, derfor ville vi prøve å gjøre dagen koselig for oss fire. Vi startet dagen med å spise en god frokost sammen mens vi så på jul i svingen. Til lunsj laget vi risgrøt som ble overraskende god. Resten av dagen brukte vi på å være sammen med barna. Vi så en jesusfilm, sang sammen og vi hadde siste dag av adventskalender for dem. Da kvelden kom var det klart for julemiddag. Vi tok på finstasen og vi fire reiste til et hotell for å spise middag. Her spiste vi buffet som besto av veldig mye god mat, blant annet laks, kalkun, salater, blomkålsuppe og sjømat. I tillegg var det et stort dessertbord som gjorde at vi alle ble ganske mye mer mette enn ønsket. Selv om det ble et litt dyrere måltid enn normalt her i Thailand, var det en god erstatning for den norske julemiddagen. Da vi kom tilbake til barnehjemmet fortsatte vi julefeiringen med gaver og enda mer godt å spise. Vi hadde (heldigvis) fått med julegave hjemmefra, og i tillegg så kjøpte vi julegaver til hverandre. Vi var altså alle veldig fornøyde med de to gavene vi fikk!

I tillegg til alt dette så brukte vi en del tid av dagen på å snakke sammen med familiene våres. Hjemlengselen kjentes litt ekstra godt denne dagen, så facetime var fint å ha på en slik dag.

img_9492.pngMens vi spiste frokost prøvde vi å følge juletradisjonen og se tre nøtter til askepott, noe som ble en utfordring med det ikke så gode internettet vårt. Heldigvis fikk de av oss som måtte se det (egentlig bare Lene), se det til slutt! IMG_0593IMG_6753Grøten vår som faktisk smakte noenlunde lik grøten hjemme!IMG_0630

IMG_0595

Vi har alle klart å konkludere med at julefeiringen ble over forventningene! Tror ingen av oss helt klarte å forestille seg på forhånd hvordan det skulle bli, så det var fint at vi alle ble positivt overrasket. Nå når julen er ferdig er vi veldig klar for ferie, og ser frem til nyttårsfeiring i Hua-Hin.

 

xoxo Thaiteam

 

Reklame

Ett svar til “Vår lille jul”

  1. Hei, jenter! 🙂 Så kjekt å lese om julefeiringen deres! Godt nyttår også 🙂 Jeg sendte godt-nyttår-hilsen til Maria ca. da klokken var slaget hos dere. Visste ikke dere var i Hua Hin…Der er det flott! Sist jeg var der var hele byen pyntet med palmeblader og blomster fordi kongen hadde bursdag (han som ikke lever lenger) og var på sommerstedet sitt akkurat da (som er i Hua Hin). Jeg har også prestert å bli matforgiftet to ganger i Hua Hin under en og samme ferie 🙂 Gøy å høre om julefeiringen både med barna og den dere hadde sammen. Dere er skikkelig kreative og flinke til å ta godt vare på dere selv og kose dere sammen når dere har fri – det er kjekt å høre:) Håper snart å se noen bilder fra beach´en i går:)) Regner med det var noen flotte damer som gikk rundt der og flasha nyinnkjøpt «stash» fra Bangkok? :)) Det gleder meg at dere gjør dere refleksjoner omkring både hva dere har sammen, hva andre ikke har, takknemlighet etc. Det er gode verdier som verdifulle å ha med seg siden i livet. Man blir mer bevisst på hva som er viktig og ikke. Vi kom hjem fra to uker på Gran Canaria lille julaften og har feiret jul og nyttår hjemme. Jeg sa på middagen i går at jammen er vi heldige som både får lov til å føle oss elsket – og har noen å elske! Med de ordene ønsker jeg dere alt godt for året vi har startet på nå, og ønsker dere mange flere gode opplevelser (som jeg selvsagt håper dere deler med oss her på bloggen :)) Mange gode klemmer til dere alle fra oss på Østlandet.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: