Helgen vår

Ukene etter vi kom hjem fra ferie har vi kost oss masse her sammen med barna. Oppholdet her blir kjekkere og kjekkere jo bedre kjent vi blir med dem. Vi har blitt utrolig glad i de alle sammen, og prøver å tenke så lite som mulig på at vi skal hjem om ikke så veldig lenge. Noe av det vi har brukt mye tid på er å spille spill. Ungene liker spesielt godt yatzy, ligretto og twister. Det er litt vanskelig å forklare dem reglene når de er så glade i å jukse, men de koser seg veldig iallfall.

IMG_1071

IMG_9679

I helgen som var hadde vi jentekveld for de eldste jentene. Dette var veldig kjekt – både for oss og for dem. Det var en typisk jentekveld med neglelakk, ansiktsmaske, brownies og High School Musical. Det var koselig å få bruke tid bare på de eldste og bli enda bedre kjent med dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAVi trodde jentene ville like å ta på neglelakk, helt til vi fant ut at de ikke får lov til å gå med det på skolen. Derfor tok de på oss heller.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADet ble mye latter og god stemning med disse maskene på 🙂

På søndag arrangerte vi sporlek for alle sammen. De liker veldig godt konkurranser, så dette var en stor suksess. Vi har laget en video fra dagen, med stort preg av barn som filmer.

 

xoxo Thaiteam

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: