Nyter den siste tiden

Nå er det bare 11 dager til hjemreise, og vi har veldig blandede følelser rundt dette. Vi gleder oss til å treffe igjen alle hjemme, samtidig som vi gruer oss masse til å reise fra alle barna som vi har blitt så glad i. Derfor har vi prøvd å utnytte den siste tiden sammen med barna.

Siden vi hadde jentekveld med de eldste jentene, har vi også funnet på noe med de andre barna. Med de minste jentene perlet vi og laget muffins. Sammen med de eldste guttene gikk vi på kino, mens med de yngste hadde vi skattejakt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_1458img_0724.jpg

Den siste tiden har vi også fått være med på ulike arrangementer. Vi har vært i bryllup til noen vi aldri har møtt før, og hvor vi ikke kjente noen andre enn mentoren vår. Vielsen varte i to timer der verken vi eller mentoren vår (som kan flytende thai) ikke skjønte noen ting, ettersom de snakket på stammespråk. Vi ble også med på nyttårsfeiring den 24. i en stammelandsby. Her spiste vi mye interresant mat og fikk prøve oss på en type folkedans. Vi reiste sammen med en av de ansatte, og noen av de eldre barna.

img_9996.jpg

IMG_1461IMG_1459

Vi har også hatt mye besøk av blant annet læreren vår, familiene til Oda, Lene og Maria og en norsk folkehøyskole. Når vi har besøk finner vi ofte på mye gøy og reiser på utflukter. Sammen med alle familiene reiste vi til Laos, landsby, fossefall og templer. Vi hadde også en fotballkamp mellom Thailand og Norge. Her fikk barna prøve ut de nye fotballskoene som Oda sin familie hadde med seg. Det var veldig kjekt å ha familiene på besøk.

IMG_0082IMG_7050Ellers prøver vi å ikke tenke på at det snart er hjemreise, men heller finner på masse gøy sammen med barna!

IMG_0158IMG_0127IMG_0152IMG_7386OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

xoxo Thaiteam

Reklame

Ett svar til “Nyter den siste tiden”

 1. Hei igjen!
  Jammen har tiden gått fort. Synes ikke det er lenge siden dere superspent hadde pakket og var klare for å dra…

  Fortsår at det er med «mixed feelings» dere nå tar fatt på de siste dagene før hjemreise.

  Takk for at dere har delt med både tekst og bilder – det har vært interessant, morsomt, rørende, spennende, koselig og kjekt å følge dere!

  Det er ikke vanskelig å forstå at dere har knyttet bånd til og blitt glad i disse barna. Jeg er sikker på at hver og en av dere har skapt mange gode minner også for dem – og at dere har fått en egen plass i hjertene deres som de alltid vil ha med seg videre 🙂

  Mulig det nå føles som om dere ikke var der lenge nok (at det kanskje er mye ugjort), men jeg vil oppmuntre dere til å ta med dere videre at dere har gjort en fenomenal jobb disse månedene og etterlater dere mye glede, kjærlighet og kunnskaper som både barna og de voksne vil ha med seg livet ut.

  Det kan kjennes som en dråpe i havet der og da, men i ettertid kan dere tenke at dere tilførte dem kunnskaper, distraksjon til all sorg og smerte de bærer på, glede, omsorg, mestringsfølelse, håp og drømmer. Håpet og drømmene vil leve videre i hver og en av dem. Jeg er sikker på at dere har inspirert både store og små med deres tilstedeværelse, personligheter, kreativitet, humor, kjærlighet og vilje til å gjennomføre det dere hadde som mål, samt behov dere oppdaget underveis.

  Nyt nå de siste dagene med barna og hverandre – så er vi mange som gleder oss til å se dere igjen :))

  You rock!

  Mange gode koser til dere fra prinsessa på Østlandet :))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: